Prijava Registracija
Prijavi doček Nove godine Prijavi doček, besplatno! Prijavi novogodišnje putovanje Prijavi putovanje, besplatno!

Dekoracija salveta

Lepo postavljen sto, biće još lepši kada naučite neke jednostavne veštine za sklapanje salveta.

Dekoracija salveta

Zar niste otišli negde na ručak ili večeru, gde se domaćica potrudila da postavljen sto izgleda zaista posebno?

Da li su salvete, lepo presavijene i dekorisane, doprinele ukupnoj atmosferi? Neke salvete su toliko lepo dekorisane, da prosto ne želite da ih upotrebite.

Posebno dekorisan sto govori, da stvarno cenite vaše goste, jer se vidi da ste uložili dodatni napor da lepo postavite sto.

Proslavite predstojeće novogodišnje praznike, okupljajući se sa prijateljima i porodicom, za ukusno postavljenim stolom, sa lepo dekorisanim salvetama. Evo nekih zanimljivih predloga.

Datum: 26.11.2012.
Tvoj komentar?
Postavi komentar
Jos uvek nema komentara, budi prvi koji ce ovo komentarisati!

Nova godina Zanimljivosti

Ceca za doček Nove godine ispred Skupštine

Ceca za doček Nove godine ispred Skupštine

Svetlana Ceca Ražnatović nastupiće za doček nove 2014. godine ispred Doma narodne Skupštine. Iako je pevačica odbijala da kaže gde će nastupiti za Novu godinu, njen PR tim je ... »

Moda za nju i njega, za doček Nove godine

Moda za nju i njega, za doček Nove godine

Dok razmišljate o novogodišnjoj kombinaciji, pantalone, košulje, suknje i kostime stavite u najzabačeniji deo ormara. Haljina je savršen saputnik za doček, a... »

Lena Kovačević i Riblja Čorba na Trgu slobode u Novom Sad...

Lena Kovačević i Riblja Čorba na Trgu slobode u Novom Sad...

"Prošle godine zabeležena je rekordna poseta, možda i najveća u regionu, a nadam se da će se to ponoviti i ovog puta", rekao je direktor Kulturnog centra Novog Sada And... »

Novogodišnji vašar

Novogodišnji vašar

Radno vreme Novogodišnjeg vašara od 10 do 20 časa. Cena ulaznice je 250 dinara. Hala 2 ove godine biće rezervisana za dečju zabavu u okviru “Čudesne zemlje” ... »

Najlepši gradovi za doček Nove godine

Najlepši gradovi za doček Nove godine

1. Las Vegas U gradu koji važi za mesto dobrog provoda tokom cele godine, 2014. će dočekati oko 300.000 ljudi. Hoteli, klubovi, barovi za tu priliku imaće specijalne ponude, mada će m... »

Romantična prosidba za Novu godinu

Romantična prosidba za Novu godinu

Iako se već spekulisalo da Luis Hamilton planira da zaprosi Nikol, ubrzo posle toga oni su peti put raskinuli, nakon pet godina veze. Ipak ovaj par odlučio je da se ponovo pomiri i osta... »Copyright © 2014 Gdezanovu.com