Doček Nove godine 2015 Prijava Registracija
Prijavi doček Nove godine Nazovite nas!


Budimpesta

Turistička agencija Calypso Tours
Osnovne informacije

Polazak: 30.12.2012

Broj dana: 4

Broj noći: 2

Prevoz: autobus

Grad: Budimpešta

Prijavljivanje traje do: 21.12.2012

109 evra

OBAVEŠTENJE

Nalazite se na stranici ponude koja je zastarela i koja se odnosi na novogodišnji aranžman za prošlu Novu godinu.
Program putovanja

1.dan 30.12.2012: BEOGRAD...

Polazak sa parkinga ispred Sava centra (savska strana) u 23:00h, polazak iz Novog Sada u 24:00h parking kod Sajma. Noćna vožnja sa kroz Srbiju…

2.dan 31.12.2012: ...BUDIMPEŠTA

…i Madjarsku sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i prelaska granice. Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim satima. Po dolasku panoramsko razgledanje grada sa stručnim vodičem: obilazak brda Gelert i Citadele, Budimske tvrdjave i Kraljevske palate, crkve Matijasa Korvina i Ribarskih kula (panorama Pešte), šetnja i razgledanje najstarijeg dela Budima, Lančani most, Parlament, odlazak do Trga Heroja sa monumentalnim spomenikom Milenijumu, Varošliget park, Andraši bulevar sa trgom Oktogon, Opera, Vaci ulica, Verešmarti trg… Slobodno vreme do 14.00h. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za pripremu svečanog dočeka do 20.30h kada je predvidjen polazak na DOČEK NOVE GODINE TRGU HEROJA, VACI ULICI, SPEKTAKULARAN VATROMET NA DUNAVU… Fakultativni DOČEK NOVE GODINE na brodu ili u čardi sa muzičkim programom i večerom. Povratak u hotel u ranim jutarnjim satima. Noćenje.

3.dan 01.01.2013: BUDIMPEŠTA

Kasni doručak. Slobodan dan za odmor i individualno razgledanje grada. Mogućnost odlaska u poslepodnevnim satima fakultativno do tržnog centra "Campona" u posetu "Tropikarijumu". U večernjim satima fakultativno krstarenje Dunavom a posle krstarenja, fakultativni odlazak na REPRIZU dočeka nove godine u Čardi (večera uz muzički program). Noćenje.

4.dan 02.01.2013: BUDIMPEŠTA – SENT ANDREJA – BEOGRAD

Doručаk. Napustanje hotela, fakultativni odlazak do srpske varoši Sent Andreje, gradić severno od Budimpešte, nekada najsevernije naselje Srba u Madjarskoj i nekadašnje sedište srpskog  Patrijarha. Danas je Sentandreja poznato i lepo turističko mesto, stečište boema i umetnika. Obilazak zadužbine Jakova Ignjatovića, kompleks pravoslavnih crkava iz doba baroka Požarevačka crkva, Blagoveštanska crkva, Saborna crkva, spomenik knezu Lazaru i Vuku Karadžiću... Slobodno vreme za šetnju i odmor, gradić je prepun radnji sa suvenirima, antikvitetima, restoranima i poslastičarnicama. Po obilasku slobodno vreme do polaska za Srbiju. Vožnja kroz Madjarsku ka Srbiji sa kraćim usputnim pauzama radi odmora i prelaska granice. Dolazak u Beograd u večernjim časovima.

Smeštaj

šti na bazi 2 noćenja sa doručkom (buffet-samousluživanje) <span font-family:="" cs\""="" line-height:="" span="" style="\" font-size:"="" u="" lang="\">dvo i trokrevetnim standardnim sobama </span></p> <p></p><p></p> <p></p>

Napomene


CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • prevoz turističkim autubusom (audio, video, A/C) na datoj relaciji po programu
 • smeštaj u hotelu 3* u Budimpešti na bazi 2 noćenja sa doručkom (buffet-samousluživanje) u dvo i trokrevetnim standardnim sobama
 • razgledanje Budimpešte u pratnji stručnih vodiča
 • troškove organizacije i usluga vodiča – pratioca tokom putovanjaCENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • obavezno medjunarodno putno zdravstveno osiguranje:
  • deca (od 6 meseci-18 god.) – 300 din;
  • odrasli (od 18-70 god.) – 420 din;
  • stariji (od 70-80 god.) – 830 din;
  • stariji (od 80-86 god) – 2060 din
 • fakultativni izleti:
  • Doček nove godine na Brodu ili Čardi –  70€, (min 20 putnika)
  • Poseta Tropikarijumu sa ulaznicom - 15€, (min 20 putnika)
  • Krstarenje Dunavom sa vodičem – 15€, (min 20 putnika)
  • Repriza Dočeka nove godine u Čardi - 30€ (min 20 putnika)
  • Sent Andreja sa vodičem – 10€, (min 20 putnika)
 • ostale individualne troškove putnika

Doček Nove godine 2015 Calypso Tours

Turistička agencija Calypso Tours

Turistička agencija Calypso Tours

Adresa: Kralja Milana 4, Beograd

Broj telefona 1: 011/3615352

Sajt: http://www.calypsotours.rs

Kontakt


Nova godina Zanimljivosti

Zeleni šejk za detoksikaciju organizma, posle praznika

Zeleni šejk za detoksikaciju organizma, posle praznika

Ma koliko u njima uživali, morate priznati da novogodišnji praznici poprilično loše utiču na vaše telo, ali to nikako ne znači da nakon praznika treba da se upu&sca... »

Novogodišnje jelke u luksuznim hotelima širom sveta

Novogodišnje jelke u luksuznim hotelima širom sveta

Dok je većina hotela zauzeta pripremanjem novogodišnje trpeze, oni su takođe obeležili sezonu praznika, postavljanjem predivnih novogodišnjih jelki u holove i mnoge kutke ... »

Novogodišnji pokloni po feng šuiju

Novogodišnji pokloni po feng šuiju

Feng šui stručnajci dali su 8 predloga, a vi izaberite idealan poklon i odradujte najbliže za Novu godinu: Himalajska kristalna lampa Čuli ste za himalajsku so i sve njene ... »

Napravite sami mini novogodišnje jelke

Napravite sami mini novogodišnje jelke

Novogodišnja atmosfera ne mora da bude rezervisana samo za dnevni boravak, stan ili kuću, posebno ako volite prazničnu atmosferu i period kada ispraćemo jednu godinu, a dočekujem... »

Odredite mesto za novogodišnju jelku po feng šuiju

Odredite mesto za novogodišnju jelku po feng šuiju

Feng šui stručnjaci predlažu da jelku smestite u zavisnosti šta želite i očekujete od naredne godine: -Istok ( zdravlje i porodica) -Jugoistok (novac i obilje) -Jug (s... »

Napravite sami božićne medenjake

Napravite sami božićne medenjake

Pored toga što predivno izgledaju, mogu da stoje i nekoliko nedelja, od njih možete i da napravite ukrase za jelku, a što je najvažnije, i deca mogu da vam se priključe u ... »Copyright © 2014 Gdezanovu.com