Prijava Registracija
Prijavi doček Nove godine Prijavi doček, besplatno! Prijavi novogodišnje putovanje Prijavi putovanje, besplatno!

Budimpesta

Turistička agencija Calypso Tours
Osnovne informacije

Polazak: 30.12.2012

Broj dana: 4

Broj noći: 2

Prevoz: autobus

Grad: Budimpešta

Prijavljivanje traje do: 21.12.2012

109 evra

Program putovanja

1.dan 30.12.2012: BEOGRAD...

Polazak sa parkinga ispred Sava centra (savska strana) u 23:00h, polazak iz Novog Sada u 24:00h parking kod Sajma. Noćna vožnja sa kroz Srbiju…

2.dan 31.12.2012: ...BUDIMPEŠTA

…i Madjarsku sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i prelaska granice. Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim satima. Po dolasku panoramsko razgledanje grada sa stručnim vodičem: obilazak brda Gelert i Citadele, Budimske tvrdjave i Kraljevske palate, crkve Matijasa Korvina i Ribarskih kula (panorama Pešte), šetnja i razgledanje najstarijeg dela Budima, Lančani most, Parlament, odlazak do Trga Heroja sa monumentalnim spomenikom Milenijumu, Varošliget park, Andraši bulevar sa trgom Oktogon, Opera, Vaci ulica, Verešmarti trg… Slobodno vreme do 14.00h. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za pripremu svečanog dočeka do 20.30h kada je predvidjen polazak na DOČEK NOVE GODINE TRGU HEROJA, VACI ULICI, SPEKTAKULARAN VATROMET NA DUNAVU… Fakultativni DOČEK NOVE GODINE na brodu ili u čardi sa muzičkim programom i večerom. Povratak u hotel u ranim jutarnjim satima. Noćenje.

3.dan 01.01.2013: BUDIMPEŠTA

Kasni doručak. Slobodan dan za odmor i individualno razgledanje grada. Mogućnost odlaska u poslepodnevnim satima fakultativno do tržnog centra "Campona" u posetu "Tropikarijumu". U večernjim satima fakultativno krstarenje Dunavom a posle krstarenja, fakultativni odlazak na REPRIZU dočeka nove godine u Čardi (večera uz muzički program). Noćenje.

4.dan 02.01.2013: BUDIMPEŠTA – SENT ANDREJA – BEOGRAD

Doručаk. Napustanje hotela, fakultativni odlazak do srpske varoši Sent Andreje, gradić severno od Budimpešte, nekada najsevernije naselje Srba u Madjarskoj i nekadašnje sedište srpskog  Patrijarha. Danas je Sentandreja poznato i lepo turističko mesto, stečište boema i umetnika. Obilazak zadužbine Jakova Ignjatovića, kompleks pravoslavnih crkava iz doba baroka Požarevačka crkva, Blagoveštanska crkva, Saborna crkva, spomenik knezu Lazaru i Vuku Karadžiću... Slobodno vreme za šetnju i odmor, gradić je prepun radnji sa suvenirima, antikvitetima, restoranima i poslastičarnicama. Po obilasku slobodno vreme do polaska za Srbiju. Vožnja kroz Madjarsku ka Srbiji sa kraćim usputnim pauzama radi odmora i prelaska granice. Dolazak u Beograd u večernjim časovima.

Smeštaj

šti na bazi 2 noćenja sa doručkom (buffet-samousluživanje) <span font-family:="" cs\""="" line-height:="" span="" style="\" font-size:"="" u="" lang="\">dvo i trokrevetnim standardnim sobama </span></p> <p></p><p></p> <p></p>

Napomene


CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • prevoz turističkim autubusom (audio, video, A/C) na datoj relaciji po programu
 • smeštaj u hotelu 3* u Budimpešti na bazi 2 noćenja sa doručkom (buffet-samousluživanje) u dvo i trokrevetnim standardnim sobama
 • razgledanje Budimpešte u pratnji stručnih vodiča
 • troškove organizacije i usluga vodiča – pratioca tokom putovanjaCENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • obavezno medjunarodno putno zdravstveno osiguranje:
  • deca (od 6 meseci-18 god.) – 300 din;
  • odrasli (od 18-70 god.) – 420 din;
  • stariji (od 70-80 god.) – 830 din;
  • stariji (od 80-86 god) – 2060 din
 • fakultativni izleti:
  • Doček nove godine na Brodu ili Čardi –  70€, (min 20 putnika)
  • Poseta Tropikarijumu sa ulaznicom - 15€, (min 20 putnika)
  • Krstarenje Dunavom sa vodičem – 15€, (min 20 putnika)
  • Repriza Dočeka nove godine u Čardi - 30€ (min 20 putnika)
  • Sent Andreja sa vodičem – 10€, (min 20 putnika)
 • ostale individualne troškove putnika

Doček Nove godine 2015 Calypso Tours

Turistička agencija Calypso Tours

Turistička agencija Calypso Tours

Adresa: Kralja Milana 4, Beograd

Broj telefona 1: 011/3615352

Sajt: http://www.calypsotours.rs

Kontakt


Nova godina Zanimljivosti

Najnoviji mejkap trendovi za Novu 2015. godinu

Najnoviji mejkap trendovi za Novu 2015. godinu

TOM FORD - BIG SMOKE Idealan za plavuše Radi se o seksi izgledu u kojem dominiraju čuvene smokey eyes u metal gun nijansi. Krem senka kao i maskara nanose se u debelom sloj... »

Brega za doček Nove 2015. u Budvi

Brega za doček Nove 2015. u Budvi

Sa Bregovićem će nastupiti i Alen Islamović i Mladen Vojičić Tifa. Ne zna se za koju sumu će Bregović pevati sa svojim orkestrom u Budvi, ali on među zviezdama iz regiona važi za apso... »

Pireli kalendar za 2015. godinu

Pireli kalendar za 2015. godinu

Supermodeli Joan Smalls, Karen Elson and Adriana Lima, Gigi Hadid i Candice Huffine (prvi plus size model) našle su se ispred objektiva fotografa Steven Meisel-a. Joan Salls je i... »

Ceca za doček Nove godine ispred Skupštine

Ceca za doček Nove godine ispred Skupštine

Svetlana Ceca Ražnatović nastupiće za doček nove 2014. godine ispred Doma narodne Skupštine. Iako je pevačica odbijala da kaže gde će nastupiti za Novu godinu, njen PR tim je ... »

Moda za nju i njega, za doček Nove godine

Moda za nju i njega, za doček Nove godine

Dok razmišljate o novogodišnjoj kombinaciji, pantalone, košulje, suknje i kostime stavite u najzabačeniji deo ormara. Haljina je savršen saputnik za doček, a... »

Lena Kovačević i Riblja Čorba na Trgu slobode u Novom Sad...

Lena Kovačević i Riblja Čorba na Trgu slobode u Novom Sad...

"Prošle godine zabeležena je rekordna poseta, možda i najveća u regionu, a nadam se da će se to ponoviti i ovog puta", rekao je direktor Kulturnog centra Novog Sada And... »Copyright © 2014 Gdezanovu.com